De behandelingen

P U U R !

Bij JOYA retreats wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten uit eigen keuken. Ambachtelijk geproduceerd met de beste grondstoffen en kruiden. 

Vrij van sulfaten, siliconen en parabenen.
Vegan en dierproefvrij!

Uiteraard is het mogelijk je eigen producten mee te nemen,
dan krijg je een behandeling met je eigen producten.


D I S C L A I M E R
Mensen met hair extensions kunnen geen hoofdhuid of -haar behandeling bij Joya ontvangen!


De behandelingen

Herbal head spa 60 basic

Voor normaal haar

van € 85
nu voor
€ 70,00

Herbal head spa 60 special

De 60 minuten treatment met producten en ingrediënten voor jouw haar en hoofdhuid type. Keuze uit doeltreffende werkingen voor droog of beschadigd haar, krullend haar, eczeem/psoriasis, gevoelige hoofdhuid, vet haar, dunner wordend haar, haaruitval, of om haargroei te stimuleren.

van € 85
nu voor
€ 70,00

Herbal head spa 75 basic

De luxe 75 minuten variant van de Herbal head spa 60, met als extra toevoeging een scalp & hair detox met klei zeep en een scalpscrub met himalayazout of kokosbloesemsuiker.

van € 95
nu voor
€ 85,00

Herbal head spa 75 special

De 75 minuten treatment met producten en ingrediënten voor jouw haar en hoofdhuid type. Keuze uit doeltreffende werkingen voor droog of beschadigd haar, krullend haar, gevoelige hoofdhuid, vet haar, dunner wordend haar, haaruitval, of om haargroei te stimuleren.

van € 95
nu voor
€ 85,00

Herbal head spa 75 sensitive

Een doeltreffende en heilzame behandeling van 75 minuten voor mensen met eczeem, psoriasis, roos of een gevoelige of jeukende hoofdhuid. Uniek bij deze behandeling is de honing infusie welke door de rainbow shower circuleert en je hoofdhuid verzacht en kalmeert. Honing bevat actieve zuurstof die je huidcellen aan het werk zetten voor celverbetering en herstel. Completerend wordt een ambachtelijk bereide appelazijn conditioner gebruikt wat zorgt voor een natuurlijke oplossing voor de klachten. 

van € 95
nu voor
€ 85,00

No-hair head spa 60

Ontspannende en rustgevende Herbal head spa treatment voor kale of kalende mensen. De hoofdhuidmassage is hierbij extra deluxe en wordt aangevuld met schouder/nek massage, hoofdhuidscrub en verzorgend -masker.

van € 85
nu voor
€ 70,00

Even een momentje voor jezelf, even weg van alles........

Klassieke massages   

Vaak noemt men deze vorm van massage ook wel de "Sportmassage", waarschijnlijk omdat sporters hun lijf intensief belasten en daarom vaker spierpijn
(-klachten) ervaren. Maar vergis je niet; ook in de dagelijks leven bouw je spanning op. Zowel geestelijke als lichamelijke spanning kan zich in het lichaam manifesteren middels spierspanning.

De klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren. Spierspanning is voelbaar als je bijvoorbeeld langdurig in dezelfde houding zit, herhaaldelijk dezelfde beweging maakt of je spieren (te) zwaar belast. 

Klassieke massage 30 

Doeltreffende deelmassage bij plaatselijk klachten en blessures

€ 30

Klassieke massage 60

Doeltreffende massage voor mensen met klachten op meerdere plaatsen of ernstige vermoeidheid van spieren

€ 55

Ontspanningsmassage 30

Volop relaxen en genieten van heerlijke grepen en rustgevende bewegingen gedurende 30 minuten

€ 30

Ontspanningsmassage 60

Stap uit je dagelijkse beslommeringen en droom weg in een diepe ontspanning tijdens deze 60 minuten durende relax behandeling. Als resultaat voel je je als herboren en compleet opgeladen.

€ 55

Hotstone massage 45

De populaire Hotstone massage werkt doeltreffender en dieper door de werking van de basaltstenen. Of het nu rustgevend of klachtenbehandelend moet zijn, altijd meer rendement!

€ 45

Hotstone - Klassiek
combi massage 60

De meest doeltreffende vorm van massage, wanneer het gaat om lekker genieten en doeltreffend behandelen! De warme werking van de hete basalt stenen geven de klassieke massagetechnieken een extra heilzame boost. Deze behandeling wordt terecht gezien als de 'Master of all Massages'. 

Pak al je klachten aan en laat je in de watten leggen gedurende 60  minuten.

€ 60

JOYA retreats
Herbal Head Spa 60

60 minuten genieten van:

 1. Hoofdhuid analyse

 2. Hoofdhuid massage

 3. Shampoo massage

 4. Rainbow headshower

 5. Kruiden haar infusie

 6. Haar masker

 7. Aroma Stoombehandeling

 8. Conditioner behandeling

 9. Drogen en laatste hoofdhuidcontrole


JOYA retreats
Herbal Head Spa 75

Zelfde basis behandeling als de 60
maar nu geniet je 75 minuten met als extra modules:

 • scalp & hair detox met kleizeep
 • scalpscrub met Himalayazout en kokosbloesemsuiker

WAT IS EEN HERBAL HEAD SPA?

De herbal hoofdspa valt onder "wellness" en is gebaseerd op de Ayurvedische hoofdmassage, een 3000 jaar oude, uitgebreide behandeling die teruggaat tot de Vedische geschiedenis van India. Ayurvedische geneeskunde is een tak van de Ayurveda-geneeskunde (Ayur = leven, Veda = wetenschap of kennis), een van 's werelds oudste holistische behandelingen voor het hele lichaam.

Onze hoofdhuid tintelt als we er alleen maar aan denken. En als het dan zover is gaat het denken uit......

Een populaire behandeling voor prachtig glanzend en gezond haar 


 Door massage wordt de bloedsomloop in uw hoofdhuid verbeterd waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en eventuele spanningen worden verminderd. Uw haren en hoofdhuid krijgen een diepe reiniging en voeding waardoor eventuele haar- en hoofdhuidproblemen worden aangepakt. Het resultaat; minder of helemaal geen klachten meer én mooi glanzend haar!