Over Joya

Bij JOYA retreats ben ik dankbaar voor en trots op de service die ik mijn klanten al bijna 2 decennia mag bieden. Met meer dan 15 jaar ervaring in het produceren en leveren van producten en bijna 20 jaar in het uitvoeren van massage en "total wellness", neem ik de kennis mee, maar blijf ik ook up to date en trendy met het aanbod en concept!

Ik streef er namelijk naar om mijn klanten een optimale beleving en wellness aan te bieden en pas mijn aanpak indien gewenst aan om aan de individuele behoeften te voldoen.

Wie is Nynke?

Nynke van Schoonhoven-Hoekstra, dochter van Friese ouders maar geboren in Peru, moeder van 3 kinderen en getrouwd met John. Na 18 jaar horeca bij Plaza en Heartland op de Korenmarkt en Grand Café Rutgers in Lathumen besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Samen met John bouwden we de leegstaande winkelruimte in ons huis om naar een massage praktijk, waar ik al vanaf 2005 met veel plezier diverse doeltreffende en ontspannende massages mag geven. 

Nu de Herbal headspa in de praktijk ernaast is geopend, gaan we langzaam over naar 1 concept en introduceer ik sinds maart 2024 JOYA RETREATS!

REBALANCE

De oorsprong van Joya Retreats ligt hem dus in de traditionele massage. Met bijna 20 jaar ervaring met diverse massage technieken, wellness behandelingen en sinds ruim 15 jaar ook de eigen productie van puur zuivere oliën, worden natuurlijke kruiden, essentiële oliën, de meest hoogwaardige producten gecombineerd met heilzame massage technieken en behandelingen.

Interesse in een heilzame behandeling voor het lichaam?

Kijk ook op:

www.rebalancemassages.nl


BODY BAKERY geuren, essentials, pakkingen en oliën

Met de productie van de Body Bakery en SauNatura producten voor de wellness branche heb ik veel ervaring opgedaan met het samenstellen en produceren van natuurlijke en heilzame producten, puur voor wellness.

Voor diverse kleine en grote wellnessbedrijven produceert Body Bakery weldaad voor lichaam en geest in een flesje.

De natuurkrachtige werking van de ingrediënten worden bij JOYA retreats ingezet voor optimale ervaringen en weldaad bij de behandelingen.